SP Rusija: Ludnica u svlačionici ‘Vatrenih’ -Predsjednica Grabar-Kitarović: “Hrvatska može što god želimo samo da budemo zajedno”

SP Rusija: Ludnica u svlačionici ‘Vatrenih’ -Predsjednica Grabar-Kitarović: “Hrvatska može što god želimo samo da budemo zajedno”

Još satima nakon dramatične pobjede hrvatske reprezentacije u četvrtfialu svjetskog prvenstva u Rusiji, na stadionu Fišt je odjekivala hrvatska pjesma. “Vatreni” su plasman u polufinale World Cupa 2018 proslavili burno i žestoko.

Pjevalo se, skakalo se, ludovalo u svakom kutku svlačionice.

“Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati”, orilo se našom svlačionicom. Pjevale su se Čavoglave, Domovina, Sude mi, Lijepa li si, Grdovićevi hitovi. A s našim reprezentativcima družila se i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Hrvatska može što god želimo samo da budemo zajedno. Na polufinale ne mogu doći, ali vidimo se u finalu svakako”, poručila je predsjednica Grabar-Kitarović koja je nakon utakmice pobjedu slavila s igračima.

Hrvatski nogometni junaci su si dali oduška nakon što su ‘Vatreni’ nakon 20 godina čekanja ponovo izborili plasman u polufinale World Cupa 2018.

“Ovo je bilo za cijelu naciju, volimo sve zakomplicirati, ali na kraju smo zaslužili pobjedu,” kazao je Dejan Lovren nakon još jedne sjajne predstave.

“Sada trebamo iskoristiti to što smo rasterećeni. Moramo pokazati da možemo bolje, sada nemamo što izgubiti,” dodao je Lovren.

A nakon velike pobjede nastala je ludnica u svlačionici Vatrenih. Lovern i Kalinić zapjevali su himnu generacije “Nije u šoldima sve”.

Autor/H/B.B./Foto/Ured predsjednice RH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI