SUSTAVNA HARANGA NA AMERIČKOG PREDSJEDNIKA: Nema sumnje kako je Trumpova osobnost trn u oku komunističkim medijima

SUSTAVNA HARANGA NA AMERIČKOG PREDSJEDNIKA: Nema sumnje kako je Trumpova osobnost trn u oku komunističkim medijima

Američki predsjednik Donald J. Trump s opravdanim razlogom obrušio se na televiziju Fox News optuživši je da je nezahvalna naglašavajući da su zaboravili tko im je pomogao da budu tu gdje su danas. Podsjetimo da ta prozvana televizija već neko vrijeme plasira lažne ankete protiv američkog predsjednika Trumpa dajući na važnosti njegovom protukandidatu Joeu Bidenu.

“Bio sam u Air Force Oneu letio u Veliku Državu Teksas gdje sam upravo sletio. ČUDESNO je bilo gledati Fox News,” napisao je Trump na Twitteru. “U odnosu na prije nekoliko godina. Čak negledljivo. Potpuno su zaboravili tko im je pomogao da budu tu gdje su danas!” Američki predsjednik Trump često je gostovao u jutarnjem showu “Fox & Friends” i može se pouzdati na konzervativnu mrežu u večernjim emisijama kako bi promicao svoje domoljubne ideje, što se sada dogodilo to bi trebalo upitati vlasnika te američke televizije.

Mnogi svjetski analitičari se slažu kako je pobjeda Trumpa bila žestoki poraz velikih ljevičarskih medija i agencija koji se bave istraživanjima javnog mnijena. Istovremeno, mnogi se slažu kako Trumpov ostanak u Bijeloj kući znači kako se možda ruši cijela dosadašnja globalistička svjetska politička arhitektura izgrađena na komunizmu i lažima. Geopolitičke karte ponovo su izmiješane i sada za američkog predsjednika Trumpa počinje “nova politička partija” u osvajanju novog predsjedničkog mandata i očuvanja kršćanskog načina života. Samim time Trump postaje ratnik svijetla protiv kaosa mraka u koji nas gura europska unija u suradnji s komunističkom diktatorskom Kinom.

Autor/ Božidar Bebek/ Foto: U.S. Air Force One/ (AP Photo/Alex Brandon)

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI