VRIJEME DA SE HDZ PRESTANE UNUTAR SEBE SUKOBLJAVATI I HLADNE GLAVE KRENE U OSVAJANJE PARLAMENTARNIH IZBORA

VRIJEME DA SE HDZ PRESTANE UNUTAR SEBE SUKOBLJAVATI I HLADNE GLAVE KRENE U OSVAJANJE PARLAMENTARNIH IZBORA

Što se bliži kampanja a potom i dan izbora u HDZ-u kao da nema mira. Međusobne svađe u javnosti i tajne opterećuju stranku pred izbore više nego što se misli. Očito je na djelu zavist i karijerizam što ne može pomoći ali može itekako odmoći u parlamentarnim izborima.

Nije jasno čemu sva ta prepucavanja kad se uskoro odlučuje o tome tko će naredne četiri godine voditi Hrvatsku. Teško da takvo što može ukloniti netko svojim autoritetom jer osobna korist nadmašuje one zajedničke.

Umjesto da sve snage udruže i da bar u ovim trenucima zaborave na međusobne razmirice, oni tako polako skreću vodu na mlin svojih suparnika. Kao da ne vide opasnost koja se pomalja poput oluje. Kao da su zaboravili na SDP i Domovinski pokret koji im pušu za vratom i čekaju svaki pa i najmanji kiks.

Vrijeme je da netko sve te ljude ujedini. Da im kaže kako ovo vrijeme nije za osobnu probitačnost, te da upozori na konkurenciju koja takvih problema nema u svojim redovima, a to bi se moglo pokazati na kraju kao vrlo kobno za HDZ.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI