SUKOB BRANITELJA Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe odgovara Medvedu: “Moja veš-mašina ne radi nedjeljom, ali Medini uhljebi rade. Možete Vi to bolje!”

SUKOB BRANITELJA Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe odgovara Medvedu: “Moja veš-mašina ne radi nedjeljom, ali Medini uhljebi rade. Možete Vi to bolje!”

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta, vukovarski branitelj Stipo Mlinarić Ćipe u nedjelju je ponovo reagirao u statusu na svom Facebook profilu nakon što su ga iz ministarstva hrvatskih branitelja ponovno napali, poručivši im da se puno novaca troši na njih, a rezultati su jednako loši kao i zakoni koje ministarstvo Tome Medveda predlaže.

Njegovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

“MOJA VEŠ-MAŠINA NE RADI NEDJELJOM, ALI MEDINI UHLJEBI RADE

Od svih gluposti kojima su, nakon jučerašnje objave, navalili na mene, najbolja mi je rečenica da sam se obrušio na “…one koji danonoćno rade za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata…”

Gospodo, poručih vama iz Ministarstva i vašim sluganima koji me uspoređuju s Fredom Matićem, da zašiljite svoje uhljebničke olovke i odgovorite konkretno i argumentirano. Čitate li Vi uopće komentare običnih ljudi? Puno novaca trošimo na vas, ali su vam rezultati jednako loši kao i zakoni koje predlažete. Niste još riješili problem nestalih; logoraši nisu obeštećeni; niste digli invalidnine od 2000. godine; a samo kroz Zakon o hrvatskim braniteljima vam se “provuklo” 800 milicajaca SAO Krajine. Tvrdite da će Zakon o civilnim žrtvama vrijediti samo za one koji imaju valjane papire. A što je s dokumentacijom koju je ishodio UNPROFOR? Jesu li to valjani dokumenti?

I da, ako radite danonoćno, onda ispada da radite već 30 godina po 365 dana. To bi bilo 10.950 dana. Očito, dugo radite, uopće ne spavate, a ne razumijete biti. Usporedbe radi i moja veš-mašina može raditi danonoćno, ali je ishod bitan. Odmorite malo i razmislite, možete Vi to bolje”, napisao je zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe na svom Facebooku.

Inače vukovarski branitelj Mlinarić često proziva ministra Medveda da je on u koaliciji sa strankom koju su osnivali srpski ratni zločinci osuđeni u Haagu, stoga nije ni čudno da se ovaj sukob nastavlja.

Autor/ Totalno/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI