Stranka umirovljenika s Škare Ožbolt sklopila sporazum o političkoj suradnji: prepoznali najviše empatije i razumijevanja

Stranka umirovljenika s Škare Ožbolt sklopila sporazum o političkoj suradnji: prepoznali najviše empatije i razumijevanja

Stranka umirovljenika izvijestila je u četvrtak da je potpisala sporazum o političkoj suradnji na lokalnim izborima s nezavisnom listom kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba Vesnom Škare Ožbolt.

U toj su kandidatkinji, kažu u Stranci umirovljenika, između svih kandidata prepoznali najviše empatije i razumijevanja prema umirovljenicima i osobama starije životne dobi tako da im odluka nije bila teška.

Sporazum o političkoj suradnji temelji se na zajedničkim stavovima prema socijalnoj politici i namjeri da se uspostavi dugoročna politička suradnja započeta na lokalnim izborima.

Sporazum uključuje zajedničke objave u vrijeme predizborne kampanje te sudjelovanje na izbornim listama za vijeća Mjesnih odbora, vijeća Gradskih četvrti i Gradsku skupštinu Zagreba te potporu za gradonačelnicu. Potpisnice su se obvezale da će u medijskim istupima i u provođenju predizborne promidžbe nastupati jedinstveno i dogovorno. (Hina)

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI