Što pokloniti voljenima za Valentinovo? Evo nekoliko ideja

Što pokloniti voljenima za Valentinovo? Evo nekoliko ideja

Valentinovo je za mnoge prilika da prvi put skupe hrabrost i nekome izjave ljubav ili pak ponovno osvoje nečije srce. S cvijećem kao poklonom nemoguće je pogriješiti, stoga ne čudi što prodaja cvijeća u Konzumovim prodavaonicama i cvjećarnicama na Valentinovo raste i četiri do pet puta u odnosu na ostale dane u veljači. Ruže su uvijek siguran izbor, no floristi u Konzumovim cvjećarnicama rado preporučaju i tulipane, ali i ostale vrste cvijeća poput božura, ranunkula, frezija i drugih.

Odabir poklona nije uvijek lak, no u Konzumu se može pronaći i velik izbor različitih prigodnih poklon-paketa i darova. Među njima su neodoljive plišane igračke, šalice i zdjelice ukrašene srcima te jastučići i deke, ali i poklon-setovi za njegu. Osim toga, tu su i slatka iznenađenja po akcijskim cijenama – razni slatkiši, čokolade, bombonijere, praline i ostale slastice uz koje će Valentinovo proći u još romantičnijem raspoloženju.

U mirisnu ponudu rezanog cvijeća i lončanica u prigodno ukrašenim teglama te u veliki izbor slatkiša i prigodnih poklona uvjerili su se i Vlaho Arbulić, Isabella Rakonić, Dora Predojević i Anastazija Makjanić koji su poklon za svoje voljene potražili upravo u Konzumu.

Foto: PRESS KONZUM

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI