Sretna Nova Godina! Kako je Zagreb ušao u 2018.godinu!

Sretna Nova Godina! Kako je Zagreb ušao u 2018.godinu!

U Zagrebu je na središnjem Trgu bana Jelačića uz glazbu, pjesmu, ples i tradicionalni ponoćni vatromet dočekana Nova godina, a sa Zagrepčanima i njihovim gostima gradonačelnik Milan Bandić odbrojavao je posljednje minute 2017. i poželio sretnu 2018. godinu.

Na središnjem dočeku na Trgu bana Jelačića okupljene su u 2018. uveli DJ, Gazde, Doris Dragović, a nakon zdravice, gradonačelnikove čestitke i ponoćnog vatrometa nastupili su Tonči Huljić & Madre Badessa te grupa Vatra.

Kao i proteklih godina, gradonačelnik Bandić je prije dolaska na glavni zagrebački trg, na Staru godinu obišao Prenoćište Crvenog križa u Kosnici, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, zagrebačku Javnu vatrogasnu postrojbu te Policijsku upravu zagrebačku.

U Zagrebu je 2018. godina, veselo, uz glazbu, pjesmu i ples dočekana i na brojnim omiljenim adventskim lokacijama.

Glavni grad Hrvatske je, naime, već treću godinu zaredom proglašen najboljom adventskom destinacijom u Europi, pa su mnogobrojni Zagrepčani i njihovi gosti Novu 2018. dočekali na trgovima u središtu grada, uz bogat zabavni program.

Tako se na najboljoj zagrebačkoj adventskoj lokaciji – “Fuliranju”, koji je tu titulu dobio krajem 2017. u anketi Turističke zajednice grada Zagreba, raspjevano i rasplesano “ufuliralo” u Novu 2018. s poznatim hitovima Ljetnog kina. Doček je na “Fuliranju” počeo na Silvestovo u podne, glazbenim vremeplovom, za čijim su kormilom bili poznati zagrebački DJ-ovi Didi, Mrkva i Voda. Posebni program bio je organiziran i za djecu.

Novogodišnji doček bio je organiziran i u parku Zrinjevcu. Slavlje za najmlađe počelo je na Staru godinu u 16,30 sati uz glazbenu predstavu “Pjeva mi se pjesma – Orkestra Pokaloka” u izvedbi teatra Poco Loco u sklopu kojeg su djeca, uz tradicionalno odbrojavanje u 17 sati, dočekali Novu godinu.

Autor/HINA/Foto/Marko Todorov/Cropix

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI