SNAŽNA PODRŠKA VATRENIMA! Plenković s izaslanstvom ide u Hamburg na utakmicu Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Albanije

SNAŽNA PODRŠKA VATRENIMA! Plenković s izaslanstvom ide u Hamburg na utakmicu Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Albanije

Hrvatski premijer Andrej Plenković u srijedu, 19. lipnja, prisustvovat će drugoj utakmici skupine B Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Albanije, priopćeno je iz Vlade.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić, ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić i glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Utakmica se igra na Volksparkstadionu u Hamburgu i počinje u 15 sati.

“Uvjereni da će nastaviti ostvarivati vrhunske rezultate na ponos i sreću cijele Hrvatske, Vatrenima izražavamo punu potporu uoči utakmice s Albanijom te im želimo puno uspjeha u nastavku Europskog prvenstva”, stoji u priopćenju Vlade.

Plenković često hvali hrvatsku nogometnu reprezentaciju i daje podršku “Vatrenima” uoči njihovih nastupa te ističe, da su Vatreni od Hrvatske napravili nogometnu velesilu.

Autor/ Totalno HR/ Foto: Screenshot/ Totalno HR/ Izvor/ TikTok/ Facebook/ VRH/ Andrej Plenković

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI