Sljedeće četiri godine sve utakmice “vatrenih” na Novoj TV

Sljedeće četiri godine sve utakmice “vatrenih” na Novoj TV

Televizijska postaja Nova TV objavila je u utorak kako će prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na svim natjecanjima u naredne četiri godine, a to se odnosi na kvalifikacije za EURO i na samom EURU 2020. kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022., kao i UEFA-inu Ligu nacija.

“Nova TV ima najgledaniji program u zemlji, a on će odsad biti i još bogatiji. Naši će gledatelji imati priliku uživati u svim utakmicama ‘vatrenih’ u naredne četiri godine, a tim naše sportske redakcije omogućit će im jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj. Ovim novostima u programu, Nova TV dodatno će učvrstiti poziciju najjače multimedijalne platforme u zemlji”, izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

“Kompanija United Media, vlasnik prijenosa utakmica svih nacionalnih momčadi za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju za natjecanje UEFA Liga nacija, kvalifikacija za EURO 2020 i SP 2022 te natjecanje EURO 2020 vrlo je zadovoljna što će Nova TV emitirati sve utakmice ‘vatrenih’ na teritoriju Hrvatske te tako promovirati vrhunski sportski sadržaj svojim gledateljima”, istaknula je izvršna direktorica kompanije United Media Aleksandra Subotić. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI