“INCIDENT U GRADSKOJ SKUPŠTINI” VIDEO: Zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Davorin Karačić nasrnuo na Tomaševića

“INCIDENT U GRADSKOJ SKUPŠTINI” VIDEO: Zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Davorin Karačić nasrnuo na Tomaševića

Zbog nogometnog kluba Dinamo uzburkale su se u ponedjeljak strasti u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, pa je tako tijekom aktualnog sata zabilježen manji incident kada je zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Davorin Karačić na spomen Dinama nasrnuo na zastupnika Tomislava Tomaševića (Zagreb je naš) unoseći mu se u lice.

Zastupnik zagrebačke skupštine Davorin Karačić verbalno je napao zastupnika Tomislava Tomaševića i prijetio mu nasiljem. Sve zbog optužbi Tomislava Tomaševića na račun političke trgovine oko Dinama i pročelnice za kulturu Ane Lederer.

“Novi zastupnik Neovisnih za Hrvatsku pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je falilo da stvar eskalira“, izjavio je Tomašević u pauzi.

Tvrdi kako ga je Karačić pozvao sa strane da nešto rasprave vezano uz temu Dinama i Tomaševićeve izjave kojima je optužio Neovisne za Hrvatsku za političku trgovinu, nakon čega je uslijedio incident.

Incidentu su svjedočili neki gradski zastupnici i novinari, a snimili su ga novinari Z1 Televizije. Na snimci se uglavnom čuje Karačić kako prijeti Tomaševiću, dok su ostali prisutni pokušavali smiriti situaciju.

Ekskluzivan video iz Gradske skupštine: verbalni okršaj zastupnika Karačića i Tomaševića. Skoro došlo i do fizičkog obračuna, situaciju smirivao zaštitar.

Objavljuje Z1 televizija u Ponedjeljak, 23. srpnja 2018.

– Klošaru mali, pljunut ću ti u facu, hajde prijeđi na stvar. Hoćemo otići negdje ispod Domovinskog mosta, sami ti i ja. Jel hoćeš, možeš frenda povest sa sbobom, možeš i dva. Klošaru mali, usta isperi svaki put prije nego što izgovoriš riječi Dinamo i Davorin Karačić. Kada nekoga optužuješ za političku korupciju onda reci što je bilo. Bijedniče, riječi su koje je Karačić izgovorio Tomaševiću.

Tomašević je podsjetio kako je ‘Zagreb je naš’ tražio da se u zaključak oko Dinama uvrsti zabrana korištenja stadiona za poslove preoblikovanja kluba u dioničko društvo, a sličan je zaključak imao i klub Neovisnih za Hrvatsku, ali ga je povukao uoči imenovanja njihove zastupnice na čelo Gradskog ureda za kulturu.

“To me neće neće zastrašiti da govorim ono što mislim te i dalje zastupam teze koje smo obećali biračima, a jedna od njih je demokratizacija Dinama“, istaknuo je zastupnik Tomislav Tomašević.

Izvor/Jutarnji list/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI