Škoro: “Zagreb je grad čestitih i vrijednih ljudi, ovo je grad za sve nas i učinit ćemo sve da budemo ponosni na njega”

Škoro: “Zagreb je grad čestitih i vrijednih ljudi, ovo je grad za sve nas i učinit ćemo sve da budemo ponosni na njega”

Predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro danas je u gradskoj četvrti Stenjevec rekao kako nema superheroja i nitko ne može sve te da će učinit sve što je moguće da zagrepčani budu ponosni na svoj Grad.

“Danas sam sa svojim timom obišao gradsku četvrt Stenjevec te proveo ugodno vrijeme družeći se s građanima na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom. Po broju stanovnika i ovo je jedna od brže rastućih četvrti gdje, kao i u mnogim drugim četvrtima, rast broja stanovnika ne prati adekvatna infrastruktura niti sadržaji. Ovaj dio grada mora biti prometno povezaniji i nužno rješenje je povezivanje tramvajskom mrežom, uz bolju regulaciju prometa i više parkirnih mjesta”, napisao je Škoro na facebooku.

Škoro je dodao, da je potrebna i kvalitetnija komunalna usluga u vidu boljeg zbrinjavanja otpada, kao i dostupnija zdravstvena usluga.

“Danas iz Stenjevca poručujem kako nema superheroja i nitko ne može sve. Ali možemo i moramo bolje. Ovo je grad čestitih i vrijednih ljudi koji izdvajaju velike novce za prirez. Ovo je grad za sve nas i učinit ćemo sve da budemo ponosni na njega i da u njemu naša djeca imaju sve ono što imaju i djeca u drugim europskim gradovima”, poručio je kandidat Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro.

Škoro je građanima Stenjevca poručio da će osluškivati njihove potrebe i pratiti ih infrastrukturom koja će im omogućiti kvalitetniji život u njihovoj četvrti.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Domovinski pokret

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI