Škoro za preuzimanje vodstva i odgovornosti računa na razboritost Zagrepčana i Zagrepčanki

Škoro za preuzimanje vodstva i odgovornosti računa na razboritost Zagrepčana i Zagrepčanki

Predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro za Jutarnji list komentirao je istraživanje raspoloženja birača koje je provela Nova TV, a prema kojoj je on drugoplasiran – preskočio je sve kandidate a pogotovo i HDZ-ova kandidata Davora Filipovića koji od samoga početka bio alibi kandidat stranke HDZ 365.

“Po našim podacima stojim puno bolje nego u ovoj anketi. Ankete principijelno ne komentiram. Sjećam se da mi je u predsjedničkoj kampanji ta ista agencija davala 16 posto u petak, a u nedjelju sam na izborima imao 24,5 posto”, poručio je Škoro za Jutarnji list.

Čelnik Domovinskog pokreta Škoro kad je u pitanju preuzimanje vodstva i odgovornosti za “Grad za sve nas” računa na razboritost Zagrepčana i Zagrepčanki. Zato pamet u glavu!

“Kako god okrenete – ja ulazim u drugi krug, ankete pokazuju da je trend moga rasta u Zagrebu i Domovinskog pokreta u cijeloj državi nezaustavljiv”, poručio je Škoro.

Škoro je pokrenuo hrvatski narod i probudio duh u njima koji je ako ne spavao onda drijemao nakljukan apaurinima Plenkovićeve politike. Medijskim spin majstorima i vladajućoj eliti treba jasno dati do znanja, “pustite narodu da on izabere ono što mu paše”.

“Svojim radom sam pokazao što mogu, a koliko volim Zagreb, i koliko Zagreb voli mene, najbolje se vidjelo na mojim koncertima”, rekao je Škoro.

Kako Škoro sam kaže, treba građanima otvoriti oči i zajedničkim snagama otresti neoliberalni oportunistički Plenkovićev HDZ.

Napadanjem Škore i odbacivanjem i najmanje primisli na to da se krene u savezništvo, HDZ je sam pripremio svoju zamku u koju svakim danom tone sve dublje i dublje, a što će se dogoditi na dan izbora ovisi o glasačima. “Izbori su najbolja anketa.”

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI