Škoro: S ponosom možemo reći da je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga u Hrvatskoj

Škoro: S ponosom možemo reći da je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga u Hrvatskoj

Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta zahvalio je biračima u Gradu Zagrebu rekavši, da je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga u Hrvatskoj i važan faktor odlučivanja, te da će se nastaviti boriti protiv korupcije i klijentelizma.

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, hvala vam na 106.300 vaših glasova u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Zagreba. Iako to nije bilo dovoljno za uspjeh, iskazali ste nam veliku podršku i povjerenje koje nas obvezuje. To je za nas veliki rezultat, jer, podsjećam, Domovinski pokret osnovan je prije samo godinu dana. Za to vrijeme uspjeli smo osnovati više od 280 ogranaka i podružnica, steći više od 12 tisuća članova, osvojiti 16 saborskih mandata na parlamentarnih izborima te ostvariti svoje ciljeve na ovim lokalnim izborima.

S ponosom možemo reći da je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga u Hrvatskoj i važan faktor odlučivanja. Mi smo mlada stranka i pred nama je budućnost. Nastavit ćemo se boriti i imamo svoj jasan put. Mi predstavljamo svjetlo na strani demokršćanstva i konzervatizma u Hrvatskoj i to smo potvrdili ulaskom u drugi krug izbora u našem glavnom gradu.

Dajem vam svoje obećanje da ćemo se nastaviti boriti protiv korupcije i klijentelizma te svoj politički put graditi čuvajući naše vrijednosti i tradiciju. Hvala vam od srca na povjerenju!”, napisao je čelnik Domovinskog pokreta.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI