Škoro predstavio kandidaturu: Mene nitko ne može kupiti; HDZ-ov Davor Filipović je Trnoružica jer je očito spavao četiri godine u Skupštini

Škoro predstavio kandidaturu: Mene nitko ne može kupiti; HDZ-ov Davor Filipović je Trnoružica jer je očito spavao četiri godine u Skupštini

Uz slogan „Grad za sve nas”, predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro istaknuo je svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba.

Škoro je na predstavljanju naglasio da Zagreb ima puno problema ali i istaknuo da se problema ne boji te da se svi mogu riješiti uz htijenje, hrabrost, volju i snagu. Poručio je i da će kampanju temeljiti na projektima i budućnosti „a ne na strahu i blaćenju drugih”.

Naglasio je Škoro da će Zagreb svoje dugove vratiti, popraviti financijsku situaciju, komunalnu i prometnu infrastrukturu, provesti Zakon o obnovi od potresa, nastaviti biti lider u socijalnoj politici i bolje iskorištavati europske fondove te učinkovitije koristiti svoju upravu i imovinu. Nije propustio priliku i da kaže kako će se obaviti revizija štetnih ugovora.

Na predstavljanju svoje kandidature Škoro je naglasio kako jamči da će Zagreb od jeseni imati besplatne vrtiće, da će zatvoriti Jakuševac i bolje gospodariti otpadom, pokrenuti izgradnju suvremene bolnice i nacionalnog nogometnog stadiona koji će možda zvati po Zlatku Cici Kranjčaru”.

Škoro smatra da je spreman odgovoriti na izazove, da zna i može „iz ničega napraviti nešto za razliku od mnogih političara koji uglavnom od nečega ne naprave ništa”, da je svjestan da nije savršen, da ne zna sve ali da ga nije strah pametnijih i sposobnijih od njega.

Isto tako tvrdi da strančka iskaznica neće značiti ništa ispred pameti i kompetentnosti, a političkim protivnicima poručio je kako on nije ovisan o nikome te da se ga ne može kupiti ni za što.

Sigurno je da u Zagrebu neće imati nitko apsolutnu večinu a on je spreman koalirati sa svima u cilju dobrobiti grada.

Nije propustio priliku bocnuti protukandidate pa je tako hadezeovog kandidata Davora Filipovića prozvao Trnoružicom jer je očito spavao četiri godine u Skupštini glasujući za sve a sad kad se probudio dijeli lekcije uokolo.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI