Škoro pozvao birače u Zagrebu da zaustave radikalnu ljevicu: Tome zajedno moramo odlučno reći NE!

Škoro pozvao birače u Zagrebu da zaustave radikalnu ljevicu: Tome zajedno moramo odlučno reći NE!

Čelnik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika grada Zagreba Miroslav Škoro, putem video poruke zahvalio je građanima grada Zagreba na velikoj potpori u drugom krugu te je naglasio da ne smijemo dozvoliti da radikalna ljevica stekne potpunu kontrolu nad Gradom Zagrebom te da 30. svibnja izađu na izbore i zajedno i odlučno kažemo “NE” radikalnoj ljevici platforme Možemo! i njihova kandidata Tomislava Tomaševića.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, hvala vam što ste mi svojim glasovima omogućili ulazak u drugi krug izbora za gradonačelnika Grada Zagreba. Ipak, prvi krug samo je prvo poluvrijeme ove, svima nama, važne utakmice. Drugi krug nije samo izbor između Tomislava Tomaševića i mene. To je “REFERENDUM ZA ZAGREB, ZA HRVATSKU!”

Ne smijemo dozvoliti da radikalna ljevica stekne potpunu kontrolu nad Gradom Zagrebom i na svoj, svima nama dobro poznat način, mijenjajući Zagreb promijeni Hrvatsku. Ta dobro umrežena aktivistička skupina u proteklih deset godina, kroz lukavo osmišljenu mrežu udruga isisala je pola milijarde kuna proračunskog novca s kojim je gradila svoju političku agendu, izvršila desant na Zagreb, a sada želi osvojiti Hrvatsku.

Tome zajedno moramo odlučno reći NE! Zato je važno da u nedjelju 30. svibnja izađete na izbore. Da potaknete na to članove svoje obitelji, prijatelje i susjede. Ako svatko od nas na referendum dovede samo jednu osobu koja nije izašla na izbore u prvom krugu, mi ćemo pobijediti!”, poručio je kandidat Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI