Škoro na krilima obitelji i kršćanskog suverenizma hrvatskoga naroda

Škoro na krilima obitelji i kršćanskog suverenizma hrvatskoga naroda

Jesmo li u životu imali jasne kriterije ralikovanja dobre i loše politike. Koliko smo puta zažmirili na oba oka, a ne samo na jedno, na nepravde kojima je bio izložen hrvatski narod. U Hrvatskoj gotovo da i nema kopnenog djelića Zemlje koji nije dio domoljubnog naboja Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Život je satkan od padova i uspona, od emocija i strahova do povjerenja. Svatko od nas, svaki građanin baš zato, ima prirodnu potrebu za pripadanjem i prihvaćanjem svoje povijesti koja je zaboravljena a probuđena politikom suverenizma Domovinskog pokreta koji se poziva na hrvatsku “tisućljetnu nacionalnu povijest”, kao neprekinutu nit državnosti još od stvaranja hrvatskih kneževina.

U ovim okolnostima politike poput pandemije, to je ono što hrvatima treba. Sve počinje i završava s moralom koji štiti istinu, čast i poštenje. Naravno, potpuno je jasno kako će mrzitelji svega što je hrvatsko pokušati zaustaviti euforiju na bilo koji način i prikazivati uspjehe Domovinskog pokreta kao neuspjeh, ali plan onih koji gore od želje zaustaviti sreću i ponos u hrvatskom narodu nije uspio, niti ne će. Ovom narodu je dosta obećanja HDZ-a i SDP-a, i dosta je predviđanja blistavih budućnosti. Oni bi htjeli stabilnu i sigurnu sadašnjost, a Domovinski pokret Miroslava Škore je ono što plaši sve one koji Hrvatsku ne vole i nisu ju željeli.

Mi vjernici znamo kako je iskreno domoljublje neuništivo, a i ostali će to ubrzo shvatiti. Čovjek je onoliko kršćanin koliko se u svojemu životu poistovjećuje sa slabima i posrnulima a Škoro i Domovinski pokret to čine svakodnevno svojim političkim djelovanjem. Hrvatska ima tako divnu mladež koja mora biti ponosna i ne mora strahovati za svoju budućnost jer politika Domovinskog pokreta još nikoga nije raselila i niti ne će. Potres i korona čine svoje pa tako i stradali u potresu nisu zadovoljni s onim što je napravio grad, pa tako i država, stoga niti nije čudno da je Škoro ozbiljno krenuo u utrku za prvog čovjeka metropole. Bilo je jasno da će se razviti široka fronta borbe za fotelju zagrebačkog gradonačelnika, ali Domovinski pokret i Škoro kreću u osvajanje svih 17 gradskih vijeća i iskorijeniti će kukolj za dobrobit svoje stranke a i samih Zagrepčana, tako da više nitko neće stajati na putu novog uspjeha. Ovakvo jedinstvo i ovakav optimizam se trebao ranije probuditi. To su težnje hrvatskih obitelji.

Tekst i foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI