Škoro demantirao da je u subotu bio na igralištu Srednje škole Jelkovec: Žao mi je što su neke redakcije “nasjele na ovu navlakušu pročelnika Lovrića”

Škoro demantirao da je u subotu bio na igralištu Srednje škole Jelkovec: Žao mi je što su neke redakcije “nasjele na ovu navlakušu pročelnika Lovrića”

Čelnik Domovinskog pokreta i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro dematirao je da je u subotu bio na igralištu Srednje škole Jelkovec kao što se tvrdi u priopćenju Gradskog ureda za obrazovanje i pročelnika Lovrića te je rekao, kako mu je žao što su neke redakcije “nasjele na ovu navlakušu pročelnika Ivice Lovrića” koji je dio onoga što u Zagrebu ne valja i što će promijeniti u hrvatskom glavnom gradu.

“Čitam maloprije nategnut redakcijski tekst (to znači da nema autora) po kojem netko ima priviđenja ili jako bujnu maštu. Naime, pročelnik Lovrić u odlasku šalje neki dopis, a redakcija JL objavljuje sliku dva moja promidžbena vozila koja su parkirana izvan dvorišta osnovne škole u Jelkovcu. Optužuju me da uzurpiram gradsko zemljište i mole me da ga napustim. Poštovani pročelniče i štovana redakcijo, danas na tom igralištu nisam bio”, objavio je Škoro na facebooku.

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Škoro kaže kako se družio s građanima i članovima Domovinskog pokreta u 11 sati na Trgu Dragutina Domjanića 6, te da je u 12,30 sati bio u Gračanima i davao intervju.

“Ako pročelnik Lovrić, želi sudjelovati u kampanji šireći neistine o meni, onda bi to mogao na drugi način. Kad toliko ističe navodnu brigu o zagrebačkoj djeci, bilo bi mu bolje da pojasni javnosti zbog čega se tu djecu već godinama truje cajkama s radijske postaje za čije se obilato financiranje pobrinula upravo njegova VD šefica i kandidatkinja, gospođa Jelena Pavičić Vukičević”, napisao je Miroslav Škoro.

Škoro je dodao kako mu je žao što su neke redakcije “nasjele na ovu navlakušu pročelnika Ivice Lovrića” koji je dio onoga što u Zagrebu ne valja i što će promijeniti u hrvatskom glavnom gradu.

“Subotnje prijepodne proveo sam u Sesvetama, u ugodnom druženju s građanima najveće i najbrojnije zagrebačke četvrti. To je ujedno, gledajući prosjek starosti stanovništva, naša najmlađa četvrt i posebno mi je veselje bilo susresti mlade i djecu. Nedopustivo je da Sesvete još uvijek nemaju osiguranu hitnu medicinsku službu, pedijatrijsku hitnu službu, kao ni dežurstvo ljekarni. Brojni su problemi vezani uz promet i komunalne usluge. Sesvete zaslužuju više! Omogućit ćemo stanovnicima kvalitetniju i bolju prometnu infrastrukturu, riješiti probleme nedostupnosti zdravstvenih usluga te adekvatnom komunalnom infrastrukturom osigurati uvjete za ugodniji život, poručio je Škoro na Trgu Dragutina Domjanića u Sesvetama.

Odgovorio je Škoro i na prozivke zbog uključivanja u kampanju za gradonačelnika Zagreba.

“Ovo je moj odgovor svima koji me pitaju što mi ovo treba. Ne treba meni ništa, jer imam sve. Ali želim da imaju i drugi. Tu nisam zbog interesa, niti straha. U ovu izbornu utrku ušao sam s punim srcem, s emocijom koju drugi nemaju. Tu sam zato što volim ovaj grad i sve koji žive u njemu. Spreman sam ići od kvarta do kvarta, od ulice do ulice i govoriti ljudima što ću i kako napraviti da njima bude bolje i da dobiju ono što zaslužuju, poručujem danas iz Sesveta”, rekao je Škoro.

Foto: Domovinski pokret

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI