Škoro dao neopozivu ostavku na dužnost predsjednika Domovinskog pokreta: “Ostat ću i dalje vjerni član stranke, sazrelo je vrijeme za nastavak pod novim vodstvom”

Škoro dao neopozivu ostavku na dužnost predsjednika Domovinskog pokreta: “Ostat ću i dalje vjerni član stranke, sazrelo je vrijeme za nastavak pod novim vodstvom”

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u utorak je dao neopozivu ostavku na tu dužnost i to objavio na svojoj facebook stranici, jer smatra da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom naglasivši, da je to stranka koju je osnovao u veljači prošle godine i koja je, u nešto više od godinu dana, postala relevantna politička snaga u državi koja zna očuvati hrvatske nacionalne interese.

Škorinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,
ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret, sa sjedištem u Zagrebu, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, s danom 20. srpnja 2021. godine.

Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje. Bila mi je iznimna čast i najiskrenije vam zahvaljujem na ukazanom povjerenju, koje sam dobio odlukom da budem prvi predsjednik Domovinskog pokreta.

U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – nitko nam ne može osporiti.

Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa.
Vrijedilo je!”, poručio je Škoro.

Iz krugova bliskih Škori neslužbeno se doznaje da je odluku donio iz zdravstvenih i obiteljskih razloga.

Autor/ Totalno/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI