Škare Ožbolt uspjela izvući birače u Zagrebu koji nisu prije glasali, to je ta nova snaga!

Škare Ožbolt uspjela izvući birače u Zagrebu koji nisu prije glasali, to je ta nova snaga!

Došli smo u vijeme kad ćemo biti zatrpani raznoraznim anketama o tome kako stoji tko od kandidata za gradonačelnika Zagreba. No, već sada je jasno da s anketama nešto ne štima.

Današnje predstavljanje ankete o tome gdje je tko od kandidata za gradonačelnika pokazala je da se između Tomaševića i Vesne Škare Ožbolt uvukao Davor Filipović kao drugi po broju glasova.

Molim? Jel to onaj kojem se smiju i njegovi stranački kolege i koji je poslan da olakša put pokojnom Milanu Bandiću.

I sad otkud on ovdje u tom društvu onih koji će po predviđanjima ući u drugi krug izbora. Ponekad je istina i da onaj tko naručuje anketu ima neki povlašteni status. Pa ako je i HDZ naručio ovu anketu očito je da nisu htjeli baš svog kandidata staviti na čelo kolone, ali na drugom mjestu mu je sasvim ugodno.

No, to je zavaravnje građana birača ali i zavaravanje samog Filipovića koji će teže podnijeti konačni pad nakon ovakvih hvalospjeva.

A jedno je izgledno. U drugi krug će Tomislav Tomašević i Vesna Škare Ožbolt. To je jasno i samim biračima, jer tako su raspoređeni interesi i želje a Škare Ožbolt će svakako privući glasove i onih koji je pamte kao ministricu pravosuđa koja je od svih ministara ipak napravila nešto što se pamti a to je uređenje gruntovnica. Ona privlači osim mnogih HDZ-ovaca i one koji nisu ranije glasali. Stoga će u drugom krugu biti baš onako junački “jedan na jedan” borbe.

A ankete prihvatite kao horoskop. Pročitate ga ali mu ne vjerujete.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot/ Izvor/ N1

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI