Škare-Ožbolt: Trešnjevka od najnaseljenijih zagrebačkih kvartova zaslužuje bolji tretman

Škare-Ožbolt: Trešnjevka od najnaseljenijih zagrebačkih kvartova zaslužuje bolji tretman

Trešnjevka je jedan od najnaseljenijih zagrebačkih kvartova i na njenom su području mnogi objekti od izuzetnog gradskog značaja. To su studentska naselja, kazalište Trešnja, sportski centar Dražen Petrović, Dom sportova, Jarun, Dom odbojke kao i plivalište Mladosti.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt je u mnogobrojno prikupljenim prijedlozima građana uvidjela kako naglasak treba staviti na infrastrukturu i promet koji sada ne može zadovoljiti potrebe građana.

Naglasak je i na problemima studentskih domova, potpuno sadržajna zapuštenost cijelokupnog prostora Jaruna, prostor zapuštenog okretišta na Remizi, prostor Trešnjevačkog centra, tržnice na Trešnjevci. “To su samo neki od problema koje mislimo rješavati i mnogih drugih problema koje smo prikupili”, kaže Škare-Ožbolt.

Naravno i domovi za umirovljenike u Selskoj i Drenovečkoj ulici će svakako biti obnovljeni kako bi poboljšali životne uvjete umirovljenika. Podržava rješavanje problema za zgradu mjesne samouprave Gajevo, za koju je već određena lokacija, a ukoliko postane gradonačelnica Vesna Škare Ožbolt će raditi i na uređenju tržnice Trešnjevka-sjever.

Raditi ću zajedno sa Vama jer Vi znate kako želite živjeti u svojem kvartu, poručila je Škare-Ožbolt Trešnjevčanima.

Piše: Željko Krznarić/ Foto: Screenshot/ Izvor/ Telegram.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI