Škare Ožbolt: Mogu pobjediti Tomaševića u 2. krugu; Za novi početak našeg Zagreba ostajem – Jedini pravi izbor!

Škare Ožbolt: Mogu pobjediti Tomaševića u 2. krugu; Za novi početak našeg Zagreba ostajem – Jedini pravi izbor!

Vesna Škare Ožbolt, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba osvrnula se na ankete koje je objavila Nova TV rekavši, da jedina može pobjediti Tomislava Tomaševića te da će s građanima zajedno izvući grad Zagreb iz “okova korupcije i klijentelizma”.

Sinoć je Nova TV objavila rezultate ankete koju je proveo Ipsos 5. i 6. svibnja. Istraživanje je provedeno na 700 ispitanika, uz statističku pogrešku od +/-3,7%.

U poretku kandidata u 1. krugu, vidljivo je da Tomislav Tomašević gotovo sigurno ulazi u 2. krug. Za drugo mjesto, nas je pet kandidata u okviru statističke pogreške. No, rezultati odgovora na ovo pitanje ovise o puno parametara, primjerice o poretku kandidata na upitniku. Stoga ovo pitanje držimo manje objektivnim pokazateljem rejtinga kandidata, navodi Škare Ožbolt u priopćenju.

“Puno je objektivniji odgovor na pitanje o drugom krugu, u kojem je svaki od nas kandidata suprotstavljen T. Tomaševiću. I u ovom istraživanju pokazalo se da imam najveći udjel otvorenih birača (29,7%) u odnosu na preostalih četvoro kandidata s kojima se borim za 2. krug. Ostali kandidati imaju sljedeće udjele (u simuliranom dvoboju protiv T. Tomaševića): D. Filipović – 26,6%, J. Pavičić Vukičević – 25,9%, M. Škoro – 25,2% i J. Klisović – 18,9%”, ističe Škare Ožbolt.

I ovo me istraživanje, objavljeno na Novoj TV, učvršćuje u uvjerenju da ću dobiti povjerenje birača za drugi krug s Tomislavom Tomaševićem. A u drugi krug krećemo ponovno ispočetka! Sigurna sam da ću u 2. krugu pobijediti, zahvaljujući svome iskustvu upravljanja u kriznim situacijama, zato što sam se dokazala i prošla kroz sve izazove bez ijedne “mrlje”, kaže Škare Ožbolt.

“Dragi moji sugrađani, zajedno s vama ću promijeniti način upravljanja našim gradom, izvući ga iz “okova” korupcije i klijentelizma!

Za novi početak našeg Zagreba ostajem – Jedini pravi izbor!”, zaključuje Vesna Škare Ožbolt, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI