ŠKARE OŽBOLT ČESTITALA VELIČANSTVENU POBJEDU DINAMA I NAVIJAČIMA PLAVIH BAD BLUE BOYSIMA ROĐENDAN

ŠKARE OŽBOLT ČESTITALA VELIČANSTVENU POBJEDU DINAMA I NAVIJAČIMA PLAVIH BAD BLUE BOYSIMA ROĐENDAN

Pa nije ljepše moglo. Jučer rođendan BBB,a danas Dinamo preko Tottenham ulazi među osam najboljih europskih klubova.

Hvala vam dečki što ste nas učinili ponosnima i što ste pokazali kako se bori za svoj klub, poručila je modrima u svojoj čestitci kandidatkinja za gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt.

Veličanstvenu pobjedu protiv jednog od najvećih klubova u svijetu, londonskog Tottenhama, ostvarili ste ostavivši srce na terenu, dajući zadnji atom svoje snage za naš Dinamo, kaže ona u u svojoj čestitci pa naglašava kako čestita i stručnom stožeru Dinama koji je taktičkom pripremom utakmice nadmudrio danas najvećeg trenera u svijetu Jose Mourinha.

Kao buduća gradonačelnica obvezujem se svu svoju energiju, znanje i iskustvo uložiti u to da naš Zagreb i naš Dinamo dobiju stadion kakav zaslužuje hrvatska metropola, kakav zaslužuje europski velikan, Dinamo! Slavimo, večeras je naša fešta!, stoji u njenoj čestitci.

Vesna Škare Ožbolt nije zaboravila ni Bad Blue Boyse koji su jučer proslavili svoj 35.rođendan.

Zahvalila im je za njihov nesebičan angažman u saniranju posljedica razornog potresa koji je Zagreb zadesio 22. ožujka prošle godine, te da od njih očekuje značajan doprinos u budućem funkcioniranju kluba.

Piše: Željko Krznarić/ Foto montaža: Totalno.hr/ volimzagreb.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI