Škare Ožbolt brutalno spustila Pavičić Vukičević: “Tko o čemu, BM365 o poštenju. Štićenica i učenica pokojnog nam gradonačelnika. Ni odvažna, a još manje svoja”

Škare Ožbolt brutalno spustila Pavičić Vukičević: “Tko o čemu, BM365 o poštenju. Štićenica i učenica pokojnog nam gradonačelnika. Ni odvažna, a još manje svoja”

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt u srijedu je odgovorila njezinoj protukandidatkinji Jeleni Pavičić Vukičević koja ju je prozvala za omalovažavanje pripadnika nacionalne manjine rekavši, da je i sama štićenica pokojnog gradonačelnika Bandića svjesna da slijede promjene u Zagrebu i da je vrijeme malverzacija i dogovora ispod stola prošlo.

Priopćenje Stožera Vesne Škare Ožbolt prenosimo u cijelosti.

“Tko o čemu, BM365 o poštenju. Štićenica i učenica pokojnog nam gradonačelnika, Jelena Pavičić Vukičević, prozvala je nezavisnu kandidatkinju Vesnu Škare Ožbolt za omalovažavanje pripadnika nacionalne manjine.

Postoji li gori oblik omalovažavanja pripadnika nacionalne manjine od davanja 200 kuna za potpis? Pogotovo kad se uzme u obzir da većini ljudi tih 200 kuna znači nešto, osim onima koji ih daju iz gradske blagajne.

Jelena Pavičić Vukičević definitivno je odlična učenica, na ponos svog mentora. Skrojena po njegovoj mjeri, i nitko bolje ne može preuzeti njegov način djelovanja od nje. Međutim, po razini udaraca koje zadaje, očigledno je da je i sama štićenica svjesna da slijede promjene u našem gradu i da je vrijeme malverzacija i dogovora ispod stola prošlo.

Jedino što nije upitno u djelovanju Jelene Pavičić Vukičević jest financiranje kampanje. Njezinu kampanju financira ostavinska masa pokojnog mentora, u prenesenom i doslovnom smislu. Ako nastavi njegovim stazama, na račun kampanje primat će donacije narednih 2-3 godine. Ni odvažna, a još manje svoja”, stoji u priopćenju Stožera Vesne Škare Ožbolt.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI