HRVATSKA TONE U SIROMAŠTVO: Političari, pripazite što govorite. Ovom narodu je dosta obećanja i dosta predviđanja blistavih budućnosti

HRVATSKA TONE U SIROMAŠTVO: Političari, pripazite što govorite. Ovom narodu je dosta obećanja i dosta predviđanja blistavih budućnosti

I dok sa svih strana pljušte brojna obećanja svih onih koji bi se rado dočepali saborskih klupa, jedna nam stvar u Hrvatskoj neumitno raste. Siromaštvo je svekoliko prisutno već sada i koliko god svi ne mislili o tome, u trenutku kad dođu na vlast dobrano će se morati oznojiti.

Sve su nam pučke kuhinje sve punije i punije. Nezaposlenost je uvećala i korona kriza, a njeni se efekti tek očekuju na jesen. Bit će sve više nezaposlenih i gladnih. A sve će to rezultirati socijalnim nemirima. Stoga se ne treba baš svatko gurati da dođe na vlast jer nitko i nema recept kako riješiti taj ogroman problem.

Da se razumijemo, nije to rezultat samo ove vlade. Sve vlade koje su se mijenjale doprinijele su tome što danas imamo toliko nezadovoljnika. A njih će biti nesumnjivo još više. Jesen će biti burna i sigurno neizvjesna jer ne znamo što će biti s koronom. Predugo se radilo u vlastitim interesima i za svoje osobne probitke, da bi se sada takav problem mogao riješiti preko noći.

Zato političari, pripazite što govorite. Ovom narodu je dosta obećanja i dosta predviđanja blistavih budućnosti. Oni bi htjeli stabilnu i sigurnu sadašnjost i zato kad dolazite na vlast ostavite iza sebe sve svoje i mislite samo na ono što će te narodu pružiti.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Pixabay

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI