Savjetovalište Stranke rada i solidarnosti obilježilo drugu obljetnicu osnutka

Savjetovalište Stranke rada i solidarnosti obilježilo drugu obljetnicu osnutka

U četvrtak 14. lipnja, Savjetovalište Stranke rada i solidarnosti obilježilo je drugu obljetnicu osnutka. Na samom slavlju odazvao se i sam: predsjednik stranke, ali i gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, potpredsjednica stranke Ana Stavljenić Rukavina, kao i druga potpredsjednica stranke gospođa Jelena Pavičić Vukičević i zamjenica gradonačelnika Olivera Majić koji su dali bezrezervnu podršku Savjetovalištu od prvog dana.

Iz savjetovališta Stranke rada i solidarnosti uvijek će pružati ruku i veliko srce najugroženijima u hrvatskom društvu te kako su u dvije godine pomogli gotovo 1800 građana bez obzira na stranački ili neki drugi kriterij..

Osim njih, na slavlju su se pridružili i mnogi zastupnici hrvatskoga Sabora, gradske skupštine Grada Zagreba, kao i predsjednici gradskih četvrti.

Kako su nam rekli sami volonteri, oni su u dvije godine besplatno savjetovali 1783 sugrađana bez obzira na stranački ili neki drugi kriterij. Pritom je od ondje poručeno, kako će Savjetovalište Stranke rada i solidarnosti idalje pružati ruku i veliko srce najugroženijima u hrvatskom društvu.

Pritom treba znati kako je Savjetovalište je otvoreno za svoje sugrađane na adresi Praška 5, Klub Milana Bandića i to po sljedećem rasporedu :
– ponedjeljkom – skupina za blokirane građane
– utorkom – skupina za branitelje i članove njihovih obitelji
– srijedom – skupina za osobe s invaliditetom i demografske mjere grada Zagreba
– četvrtkom – skupina prava osoba treće životne dobi


Autor/Totalno.HR/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI