Ravnatelj SOA-e Daniel Markić o optužbama bivšeg savjetnika predsjednice Radeljića: “Mi to ne činimo, služba ne prijeti smrću”

Ravnatelj SOA-e Daniel Markić o optužbama bivšeg savjetnika predsjednice Radeljića: “Mi to ne činimo, služba ne prijeti smrću”

Optužbe koje je na račun agencije SOA-e iznio bivši savjetnik predsjednice Republike Hrvatske Mate Radeljić, po prvi je puta komentirao ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) Daniel Markić, te rekao kako mu SOA nije prijetila smrću kako on tvrdi da je smijenjen uz prijetnje obavještajne agencije.

“Mi to ne činimo, služba ne prijeti smrću” rekao je Daniel Markić te na pitanje što se tiče sastanka Radeljića i šefa kabineta ravnatelja SOA-e Davora Franića odgovorio kako ne želi ući u tu raspravu. ”Mi smo se očitovali institucijama i to je to”, donosi N1.

Podsjetimo, bivši savjetnik predsjednice Republike Mate Radeljić, nakon što je smijenjen s te dužnosti, obratio se priopćenjem za javnost u kojem je među ostalim naveo kako mu je agent SOA-e prijetio zaletavanjem automobilom u njega bude li radio protiv predsjednice nakon što iz njezinog Ureda ode. Ostaje pitanje treba li Mate Radeljić odgovarati kazneno za lažne prijave protiv Sigurnosno obavještajne agencije.

Autor/Totalno.hr/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI