Bandić o povećanju svog saborskog Kluba: Javio mi se jedan budući saborski zastupnik, oni koji hoće delati doći će u Klub Stranke rada i solidarnosti

Bandić o povećanju svog saborskog Kluba: Javio mi se jedan budući saborski zastupnik, oni koji hoće delati doći će u Klub Stranke rada i solidarnosti

Gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću, koji je nazočio primopredaji novih vatrogasnih vozila u krugu Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba odgovarao je i na aktualna politička zbivanja. Novinare su zanimala i politička pitanja, pa su gradonačelnika podsjetili na obećanje da će poslije Nove godine govoriti o najavljenom povećanju svojeg saborskog Kluba a možda i kluba u Gradskoj skupštini. Bandić je odgovorio da će o politici govoriti u prostorijama svoje stranke u Praškoj ulici, ali je i dometnuo da mu se danas, upravo kad je dolazio na primopredaju vatrogasnih vozila, “javio jedan budući saborski zastupnik”.

“Valjda Bog tako hoće, valjda Bog hoće one koji rade, koji se trude, koji se zalažu, koji donose odluke, pogriješe, isprave grešku u hodu, preuzimaju rizik, rade od grada europsku metropolu 19 godina, salonski ne ljevičare, ne desničare, nego delaju. I oni koji svi hoće delati doći će u Klub Stranke rada i solidarnosti ili sada ili za šest mjeseci ili godinu dana, svejedno je. Nećemo odustati dok rad i solidarnost, koji u gradu Zagrebu ubire plodove rezultata, ne pokrenu cijelu Hrvatsku,” poručio je Bandić.

Na upit koliko još kanti za razvrstavanje otpada treba biti podijeljeno građanima, Bandić je rekao novinarima da će to pitati direktoricu ZGOS-a i pročelnicu Gradskog ureda za gospodarstvo, jer da “moraju znati da se gradonačelnik bavi vizijom, a ne kantama”. Rekao je da se kantama bave njegovi ljudi, a on je na čelu kolone. “Dobri ćaća grada – to je gradonačelnik, i to šest mandata…”, rekao je Bandić. (Hina)

Foto/Grad Zagreb/Dubravko Miloslavić

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI