Božinović: Vlada ima izuzetne rezultate u svim segmentima posla, nema krize u koaliciji

Božinović: Vlada ima izuzetne rezultate u svim segmentima posla, nema krize u koaliciji

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u utorak da Vlada bilježi izuzetne rezultate u svim segmentima svoga posla, dodavši kako ne misli da postoji kriza u koaliciji HDZ-a i HNS-a i Vlada će i u buduće  uživati podršku hrvatskih građana.

“Ne mislim da je kriza. Ova Vlada bilježi izuzetne rezultate u svim segmentima svoga posla, od gospodarskog rasta, porasta izvoza, jamčenja sigurnosti građanima Hrvatske te uopće ne sumnjam da će ova Vlada i u budućnosti uživati podršku hrvatskih građana i naših birača”, rekao je Božinović u Našicama na upite novinara o mogućoj krizi u koaliciji HDZ-a i HNS-a.

“To su rezultati koji su mjerljivi i koji se mogu prezentirati, a krizne situacije rješavamo kao što smo ih rješavali i do sada, tako što ojačani idemo dalje”, poručio je Božinović.

Na upit novinara zna li se zamjena za bivšeg ministra uprave Lovru Kuščevića, koji je jučer podnio ostavku, ministar Božinović je naglasio kako je to stvar premijera Andreja Plenkovića, koji će o tome odlučiti. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI