Brzom reakcijom splitske policije riješeno kazneno djelo razbojništva

Brzom reakcijom splitske policije riješeno kazneno djelo razbojništva

Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je u četvrtak, 05.ožujka,  oko 19:40 sati u trgovini uz  prijetnju pištoljem od djelatnice otuđio novac i pobjegao, priopćila je splitska policija.

Nakon zaprimljene informacije da je u trgovini počinjeno razbojništvo, policijski službenik koji se nalazio izvan službe, uočio je muškarca koji je odgovarao opisu mogućeg počinitelja, nakon čega je muškarac uhićen i doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja, navodi se u priopćenju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje sumnje da je 53-godišnji muškarac ostvario obilježja kaznenog djela razbojništvo. Policijski  službenici na mjestu događaja obavili očevid, pretragom terena pronašli su predmete koji su korišteni prilikom počinjenja kaznenog djela, a kod uhićenog 53-godišnjaka je pronađen i dio novca.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 53-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništvo, stoji u priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI