REAKCIJA NA GOVOR SDSS-OVKE Vukovarski branitelj svojoj kćeri: “Ćaća od Anje je razlog zašto se nisi rodila u svom Vukovaru. Zašto te tata nije vidio godinu dana. Sve zbog njenog tate koji je toliko mrzio Hrvatsku”

REAKCIJA NA GOVOR SDSS-OVKE Vukovarski branitelj svojoj kćeri: “Ćaća od Anje je razlog zašto se nisi rodila u svom Vukovaru. Zašto te tata nije vidio godinu dana. Sve zbog njenog tate koji je toliko mrzio Hrvatsku”

Poznati vukovarski branitelj i bivši logoraš Predrag “Peđa” Mišić putem svoga Facebooka profila reagirao je na sramotan govor zastupnice SDSS-a Anje Šimprage u Hrvatskom saboru. Odgovor, koji je napisao vukovarski Junak Domovinskog rata u obliku emotivnog pisma svojoj kćeri u kojoj joj, pojašnjava zašto se nije rodila u Vukovaru i tko je za to kriv.

DRAGA NIVES,
Danas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe. Oko tri godine. Dok je ona “bježala” iz Knina iz Hrvatske koju je njen ćaća toliko mrzio da je i svoje djete doveo do pogibelji, skoro odveo u smrt. Zašto ti ovo pišem Nives, danas si odrasla žena imaš svoju obitelj, podarila si mi Matu. Taj isti ćaća od Anje je razlog zašto se nisi rodila u svom Vukovaru, rodila si se u Sl. Brodu daleko od svog doma.Hvala vam brođani. Zašto te tata nije vidio godinu dana. Sve zbog njenog tate koji je toliko mrzio Hrvatsku. I zbog tvog tate koji je toliko voli. Ti znaš što je tvoj tata napravio za hrvatsku i budi ponosna. Na žalost Anja vidi i zna ali ne želi znati.Nije ona kriva zbog svog ćaće. Nemoj je kćeri mrziti, nije ona krivac, tata je.Razlika između tvog i Anjinog tate je, tvoj voli Hrvatsku, njen mrzi. A što je najgore on je napao moj, naš dom, ja i on potičemo iz istog naroda. Ti to znaš Anja ne želi znati.Ovo si danas ti u svojoj i našoj hrvatskoj. Volio bih da se sretnete ti i Anja pa joj objasni zašto Brod, zašto godinu dana. A ti Anja izbaci mržnju iz života uništit će te kao i tvog ćaću.Reci joj da su njegove granate i meci ubijale i srpsku djecu.Pišem o svoj djeci koja su zbog Anjinog tate i njemu sličnih morala napustiti svoj dom.

DRAGA NIVESDanas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe.Oko tri godine.Dok je ona "…

Objavljuje Mišić PredragPetak, 31. srpnja 2020.

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI