ZAKON O OBNOVI ZAGREBA NAKON RAZORNOG POTRESA Bandić i Plenković izdali Zagrepčane?

ZAKON O OBNOVI ZAGREBA NAKON RAZORNOG POTRESA Bandić i Plenković izdali Zagrepčane?

Zagrebački Gradonačelnik Milan Bandić je izdao svoje sugrađane. Koliko je već prošlo od potresa koji je zatresao i Zagrebu stvorio velike štete a Bandić osim one pomoći od desetak opeka i crijepova kojim je više pomogao svom stranačkom kolegi nego građanima, ništa nije napravio. On je čekao državu da ona pomogne Zagrepčanima, a razlog je zasigurno taj što novaca u gradskoj blagajni nema. Potrošen je na razne druge stvari iza kojih stoje njegovi kumovi i prijatelji pa je logično da Zagrepčanima nije ništa ostalo.

Sve to, kao i neke odluke koje je donijela Skupština a koje su rezultat dobre suradnje njegove stranke i HDZ-a samo su kap u moru ogorčenja koje se širi među Zagrepčanima. Vjerujemo da mu to Zagrepčani neće oprostiti na izborima na kojima će kako mnogi priželjkuju vratiti Grad Zagrepčanima ili kako to on i Milijan Vaso Brkić vole reći vratiti dite materi.

Stradali u potresu bi se trebali sjetiti kako je nakon potresa 1880. Skupština grada već nakon dva dana donijela odluke o stradalima, a Bandiću je trebalo mjesec dana.

Milan Bandić poručio je kako je jednoglasan stav zastupnika Kluba Stranke rada i solidarnosti da će, ukoliko se ne izglasa Zakon o obnovi Zagreba, teško podići ruke za raspuštanje sabora, sve to se promjenilo u režiji Andreja Plenkovića i Zagrebačkog mešetara Bandića. Sada je potpuno jasno da su građani grada Zagreba ostali prepušteni sami sebi. Na štetu građana obnova Zagreba postati će tema predizborne kampanje za parlamentarne izbore. Hoće li građani to kazniti na izborima to ćemo tek vidjeti…

Na sve to došla je i vijest kako će autori cvjetne kazete dobiti kazne zbog toga što su željeli da Zagreb izgleda ljepše u ovim sumornim danima. Građani ljuti na još jedan Bandićev biser počeli su masovno saditi svijeće. Zasadi mini vrt. Uredimo Zagreb sami”, poručili su, a Zagrepčani su odgovorili fotografijama svojih vrtova koje su zasadili ranije ili najavama da će sad iz bunta zasaditi vrt.

Bunt se protiv Bandića širi i malo je onih koji bi ga željeli i dalje vidjeti na mjestu svoga gradonačenika.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI