Novi svjetski poredak: Razorni planovi sotone – Antikrist počinje svoju vladavinu svijetom

Novi svjetski poredak: Razorni planovi sotone – Antikrist počinje svoju vladavinu svijetom

Možda je ovo subjektivno mišljenje ali svijet polako ali sigurno ulazi u čvrsti stisak zla koje se širi velikom brzinom. Očito se ostvaruje biblijsko proročanstvo kako će na svijet stići Antikrist koji će zavarati čovječanstvo. To je ugledan i omiljen čovjek iz Europske unije koji nadahnjuje ljude na izgradnju novog doba ali će njegova misija u svijetu uskoro završiti a onda počinje doba njegove strašne vladavine.

Riječ je o čovjeku koji će svijetu donijeti mir i koji će ujediniti razjedinjeno čovječanstvo, i sve bi to bilo divno i krasno da nije riječ o Antikristu koji je sušta suprotnost od onoga kako se predstavlja.

Mediji će se naprosto otimati za njegove izjave jer je riječ o uglađenom i finom gospodinu kojeg svi poštuju i vole ga.

Zahvaljujući medijima postat će sve prisutan ali njegov pravi identitet će se skrivati do trenutka kad će sam svijetu pokazati o kome je riječ. U međuvremenu će ga mediji predstavljati kao spasitelja čovječanstva.

Isus je rekao kako će svijetom pokušati zavladati Antikrist i da će svijetom hodati varalice koje će se predstavljati da su Isus Krist. Nakon njih će na zemlju doći Lucifer, sotona kojoj će se pokloniti cijeli svijet.

Da je on tu među nama svjedoče nedaće i zla koja se obrušuju na svijet. Svjedoči velika količina zla koje vlada među ljudima, a sve je to lukavo vođena taktika Antikirsta.

No, kako i sama Biblija kaže, na zemlju će sići sam Isus Krist i uslijedit će ta konačna borba dobra i zla. Gospa je ona žena iz Sv. pisma, koja sa svojim djetetom pobjeđuje Sotonu. Stoga je poruka svima, ne nasjedajte na slatka obećanja Antikrista i neka vam vjera i dalje ostane postojana i čvrsta jer na njoj će na svijet opet doći dobro da vrati ljubav, mir i sreću.

Autor/ Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI