Glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputio čestitku povodom Dana policije

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputio čestitku povodom Dana policije

Kolegice i kolege, budite ponosni na vaše uspjehe, kao i spremni na nove izazove i zadaće za koje sam siguran da ćemo se i s njima uspješno nositi.

Drage kolegice i kolege, Drage policajke i policajci, danas slavimo naš dan, Dan policije i našeg zaštitnika Sv. Mihovila!

U proteklih godinu dana napredovali smo i postigli značajne uspjehe na svim područjima našeg djelovanja. Konkretni rezultati ogledaju se na području kriminalističke policije u kojem je povećana otkrivačka djelatnost u čitavom spektru kaznenih djela te su provedene najopsežnije i najkompleksnije operativne akcije.

Sa zadovoljstvom ističem kako je uspješno završena i druga Schengenska evaluacija za upravljanje vanjskom granicom. U tom smjeru, trebamo i dalje marljivo i ustrajno nastaviti s ispunjavanjem svih tehničkih standarada za ulazak u Schengen.

Nadalje, iza nas je i Svjetsko nogometno prvenstvo, te koristim ovu priliku čestitati svim policijskim službenicama i službenicima koji su sudjelovali u uspješnoj organizaciji i provedbi osiguranja povodom spektakularnog povratka i dočeka naše hrvatske nogometne reprezentacije – naših „Vatrenih“.

Doista je veliki broj različitih značajnih aktivnosti obilježio naše djelovanje, no dragi moji kolege, vi ste naša snaga i stup ove organizacije, stoga sam ponosan i sretan što mogu reći da smo ove godine u naše redove primili veliki broj novih mladih policajki i policajaca.

Kolegice i kolege, budite ponosni na vaše uspjehe, kao i spremni na nove izazove i zadaće za koje sam siguran da ćemo se i s njima uspješno nositi. Od srca vam čestitam naš Dan, i neka vas sve, u životu i radu, čuva naš anđeo zaštitnik Sveti Mihovil!, stoji u čestitki Glavnog ravnatelja policije Nikole Miline.

Foto/MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI