Radić: “Predlažem lijevoj i kvazidesnoj koaliciji HDZ-a, Možemo, Mosta, SDP-a, Glasa, uz političke trabante neka izglasaju zabranu kandidature Škore za bilo koju političku poziciju”

Radić: “Predlažem lijevoj i kvazidesnoj koaliciji HDZ-a, Možemo, Mosta, SDP-a, Glasa, uz političke trabante neka izglasaju zabranu kandidature Škore za bilo koju političku poziciju”

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta na društvenoj mreži Facebook komentirao je buru reakcija nakon što je objavljena informacija o kandidaturi Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba te je rekao, da se ponovno skuplja lijeva i kvazidesna koalicija, u zbornom pjevanju iz straha od gubitka vlastitih fotelja.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“U strahu su velike oči, a nemamo srama da nas koči. Kako drukčije protumačiti samo neke od desetina salvi i osobnih uvreda koje su jučer i danas izašle u medijskom prostoru.

Davor Filipović (HDZ): Nije dovoljan jedan parking, treba cijeli grad uzeti za parking.

Nikola Grmoja (Most): Najava Škorine kandidature je ličila na političko maroderstvo. Maroderi su vojnici koji nakon bitke pljačkaju leševe mrtvih vojnika.

Anka Mrak Taritaš (Glas): Nakon gospodina Bandića, ne smije doći novi gospodin Bandić!

Ivo Josipović (SDP): Ne vjerujem da će nakon Bandićeva odlaska desnica preuzeti Zagreb.

Branko Bačić (HDZ): Škoro je odlučio upotpuniti kolekciju izgubljenih izbora.

Sandra Benčić (Možemo): Škoro će doći po treći poraz u godinu i pol dana.

Kao što smo i očekivali, ponovno se skuplja lijeva i kvazidesna koalicija, u zbornom pjevanju iz straha od gubitka vlastitih fotelja. Ne biraju sredstva niti riječi koje govore više o njima samima nego o onome koga vrijeđaju na najjadniji i najgnjusniji način.

Predlažem koaliciji HDZ-a, Možemo, Mosta, SDP-a, Glasa, uz političke trabante koje možda nismo zapazili, da u Saboru izglasa zakon o zabrani kandidature Miroslava Škore za bilo koju političku poziciju, a koji će biti u skladu s izričitom izjavom Andreja Plenkovića kad je u pitanju Domovinski pokret, kako ”garantira da ti ljudi neće nikad doći na vlast u Hrvatskoj”.

Predlažem im da se zajedno fotografiraju ispred sabora prilikom izglasavanja tog zakona i zapjevaju pjesmu ”Oj drugovi je l’ vam žao, rastanak se primakao”.

Očekujemo daljnje napade o bilo kojoj temi, o bilo kojem članu obitelji, supružnicima, djeci, jer njima ništa nije sveto.” Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, objavljeno je na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI