Pulski prometni policajci spasili život muškarcu

Pulski prometni policajci spasili život muškarcu

Djelatnici pulske prometne policije u subotu su oko 15.40 sati spasili život djelatniku benzinske postaje Rogovići kraj Pazina, reanimirali su ga i održali na životu do dolaska hitne pomoći, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Naime, policijski službenici Bojan Milovanović i Goran Šurlan oko 15.40 sati ušli su prodajni prostor benzinske postaje u Rogovićima kraj Pazina i zatekli djelatnika benzinske koji je ležao na podu, gušeći se, bez zraka, dok je druga djelatnica u panici zvala pomoć. Odmah su prišli 26-godišnjem muškarcu, započeli reanimaciju, oslobodili mu dišne puteve i održavali ga na životu punih pola sata do dolaska hitne medicinske pomoći.

„Nismo se odvajali od njega sve do dolaska djelatnika hitne medicinske pomoći. Odahnuli smo kad smo mu uspjeli osloboditi dišne puteve i kad je počeo disati,“ izjavio je policijski službenik Goran Šurlan, a drugi policajac Bojan Milovanović je naglasio kako su obojica bili jako sretni kad su čuli da je muškarac dobro i da je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

“Sreća je da smo naišli u pravom trenutku i spriječili da se uguši,” poručio je, kako se navodi u priopćenju, Milovanović.

Policijski službenici su time još jednom pokazali humanost, spretnost i spremnost da u svakoj prilici pomognu i spase ljudski život, kaže se u priopćenju. (Hina)

Foto/MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI