PROGONJENI ZBOG PRAVEDNOSTI – Zbog čega? Zato što je dobar?

PROGONJENI ZBOG PRAVEDNOSTI – Zbog čega? Zato što je dobar?

Živimo u vremenu mainstream medija koji plasiraju javnosti opsjednutost događajima vremena koja nikome ne nude ništa. Od osamostaljenja Republike Hrvatske slušamo laži i trpimo prevare naših vladajućih političara. Umjesto da biramo osobe od djela, domoljube, osobe koje nisu ogrizle u devastaciju hrvatskoga naroda, što mi činimo?..biramo podmetnute manipulatore, pomognute uz pomoć mainstream medija. Protiv progonstva postoje dvije vrste odgovora ili obrane: “znanje i ponašanje”. Mi na ovome svijetu moramo biti uspješna reklama, neplaćena, oglas građana. Naše dobro vladanje mora biti atrakcija drugima. Naši politički putevi moraju biti primamljvi i drugima. Naši politički stavovi moraju biti čvrsti a ponekad šarmantna edukacija. Naša vojska mora biti uzorna politička vojska koja ne pljačka, koja ne laže, koja ne čini zlo. Upravo je kao primjer otpora komunizma i ovoj neprirodnoj mainstream politici u Hrvatskoj, čelnik Domovinskog pokreta i kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro.

Vladajuća elita bogatu zemlju i dobre hrvatske ljude su prodali svjetskim vucibatinama. Elita ima svoja mjerila i pravila, zahtjeve i sudove. Tko se tomu protivi, jednostavno ga elita mrvi, mrzi i progoni. Sve vlade do sada su imali povijesnu priliku stvoriti državu u kojoj će svi biti sretni. A nisu to učinili. Zašto progone sve koji podržavaju Domovinski pokret Miroslava Škore. Pa ipak znanju i ponašanju u našoj domovini često se događa progonstvo. Progoni se domoljuban narod što zna odgovoriti i što se dobro ponašaju. Sustavno se hrvatima plasira taj mrak i laž, nego svjetlo i istina, više oholosti i nečistoće nego poniznosti i čistoća srca, zato čine zla djela, na koja su ponosni. To je onaj svijet za koji ni Isus ne moli na Posljednjoj večeri. Stoga nema lijeka niti će ga biti osim – hrabro trpjeti, mučenički podnositi i vjerovati u buduću nagradu narodnog užitka. Jesmo li spremni na istinu. Jesmo li svi zajedno kao društvo spremni suočiti se s mučnim činjenicama i teško prihvatljivom istinom. Znali smo i šutili, prokleta nam bila naša “Hrvatska šutnja!”

“Blago progonjenima zbog pravednosti, njihovo je kraljevstvo nebesko! Blago vama kad vas – zbog mene – pogrde i prognjaju i sve zlo slažu protiv vas! Radujte se i kličite: velika je plaća vaša na nebesima! Ta progonili su tako proroke prije vas!” (Mt 5, 10-12)

Tekst i foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI