Milanović: Prijetvornost i vjerolomnost Plenkovića i Kuščevića treba kazniti

Milanović: Prijetvornost i vjerolomnost Plenkovića i Kuščevića treba kazniti

SDP-ov kandidat za predsjednika Republike Zoran Milanović osudio je u ponedjeljak premijera Andreja Plenkovića i ministra uprave Lovru Kuščevića zbog afere s prenamjenom zemljišta na Braču, poručivši kako njihovu “prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti”.

“Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako ‘vjerodostojno’ zaudara na već viđeno”, ocijenio je Zoran Milanović na svojoj facebook stranici.

Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni jest priča za sebe i njom neka se bave oni kojima je to u opisu posla, poručuje Milanović.

Dodaje kako nema ništa protiv toga da nečija priobalna djedovina, ali i neka druga, jednom postane građevinska zona, ako je to po zakonu i osnovama urbanizma. “Samo duboko jalna bića imaju s tim problem”, kaže bivši premijer Milanović.

No, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno-političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem.

Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima, ističe kandidat za predsjednika države Zoran Milanović. (Hina)

Foto/Facebook/Zoran Milanović

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI