Prijatelji životinja i reper IFEEL pozivaju sve na izazov na 7. VegeSajmu – Nagrade za sklekove na bundevama!

Prijatelji životinja i reper IFEEL pozivaju sve na izazov na 7. VegeSajmu – Nagrade za sklekove na bundevama!

Što je zajedničko Demetrisu Nicholsu, Venus Williams, Heather Mills, Scottu Jureku i Patriku Baboumianu? Osim što su poznati sportaši i što su osvojili brojne medalje i nagrade zbog svojih postignuća te srušili poneke rekorde, svi su oni – vegani.

“više od 20 izlagača, veganska klopa, natjecanje u izdržljivosti”

Dragan Šurlan, trener fitnessa i psiholog, utemeljitelj programa Fitness Bootcamp u Hrvatskoj, vegan i promotor zdravih navika te jedan od onih čiji su mišići izgrađeni od biljnih bjelančevina i čija snaga dolazi iz suosjećanja, poziva sve da u ponedjeljak 21. svibnja 2018., od 8 do 19 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića, posjete 7. VegeSajam.

Tom prilikom najavljuje i poseban izazov za sve posjetitelje, koji će početi u 17:30 sati: „Želiš li isprobati svoju snagu na VegeSajmu? Nagradit ćemo te. Napravi barem pet sklekova (za cure) ili deset sklekova (za dečke) na bundevama i zaradi slatke i zdrave nagrade glavnog sponzora 7. VegeSajma. Dvije osobe koje naprave najviše sklekova dobit će poseban fit poklon-paket!”

Dođite na VegeSajam i otkrijte kako možete uživati u zdravom, feel-good veganskom lifestyleu i kako svojim navikama pomoći životinjama, sebi i planetu Zemlji. Povedite frenda ili frendicu i isprobajte „suosjećajne sklekove”!

Sve više istraživanja pokazuje ne samo da je veganska prehrana dobra za sportaše već ima i konkretne prednosti, a tome svjedoči i sve veći broj sportaša koji prelaze na biljnu prehranu kako bi ostvarili bolje rezultate.

Posjetom 7. VegeSajmu građani će moći izgubiti samo predrasude, a dobiti lijepo iskustvo, korisne informacije i kušati ukusne veganske proizvode.

Na ovogodišnjem VegeSajmu očekuje se više od 20 izlagača koji će privlačiti degustacijama i zanimljivom ponudom iz koje izdvajamo: čak nekoliko vrsta biljnih sireva, kobasice, ćevapčiće, burger, kebab, falafel, kolače, sirove i pečene slastice, osvježavajuće sokove, superhranu, vegansko mlijeko za kavu ili mlijeko u prahu od kokosa, egzotične umake i začine te smjese za gotova jela.

VegeSajmom najavljuje se 11. po redu ZeGeVege festival koji će se održati 7. i 8. rujna 2018. na Trgu bana Jelačića te na kojemu će stotinu izlagača izlagati i promicati isključivo proizvode biljnoga podrijetla i održiv način života kojim se pri korištenju prirodnih resursa ne narušavaju okoliš, životi ostalih životinja i dobrobit drugih ljudi.

Više informacija o 7. VegeSajmu možete saznati na www.prijatelji-zivotinja.hr. Popis izlagača VegeSajma pratite na eventu na Facebooku.

Prijatelji životinja zahvaljuju pokrovitelju VegeSajma – Skupštini grada Zagreba, glavnom sponzoru koji donira i nagrade za sklekove na bundevama te fit poklon-paket – trgovinama bio&bio te na sponzorstvu Tvornici zdrave hrane i Juicy sokovima, stoji u priopćenju.

Autor/Totalno.HR

About Author

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI