Premijer Plenković uputio božićne čestitke kardinalu Bozaniću i predsjedniku HBK Puljiću

Premijer Plenković uputio božićne čestitke kardinalu Bozaniću i predsjedniku HBK Puljiću

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio božićne čestitke zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskupu Želimiru Puljiću.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću u kojoj stoji:

„Uzoriti gospodine kardinale i dragi oče nadbiskupe,

S radošću dočekujemo blagdan Kristovog rođenja, vrijeme kada smo na poseban način u mislima s najpotrebitijima diljem naše domovine, sa željom da nastavimo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi.

Ustrajat ćemo u našim naporima da probudimo samopoštovanje i pouzdanje u narodu i domovini te da ojačamo univerzalne ljudske i kršćanske vrijednosti.

Vašoj uzoritosti, svim svećenicima, redovnicama, redovnicima te svim katoličkim vjernicima Zagrebačke nadbiskupije i cijeloga našeg naroda želim čestit Božić i blagoslovljenu novu 2018. godinu Gospodnju!“

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio božićnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskupu mons. Želimiru Puljiću, u kojoj stoji:

„Preuzvišeni oče nadbiskupe,

Dočekujući s radošću najveći obiteljski blagdan uzdamo se u Vaše molitve s nadom da nam Novorođeni podari snage u ostvarivanju odgovornih zadaća koje su pred nama u službi čovjeku i njegovu dobru.

Nadamo se Vašoj potpori našim nastojanjima u postizanju boljitka za hrvatske ljude baštineći našu kršćansku tradiciju.

Dopustite mi da Vašoj Ekscelenciji i svim svećenicima, redovnicama, redovnicima te svim katoličkim vjernicima cijeloga našeg naroda zaželim čestit Božić i blagoslovljenu novu 2018. godinu Gospodnju!“

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI