Dan otvorenih vrata HVU „Dr. Franjo Tuđman“ – predstavljeni sveučilišni studijski programi

Dan otvorenih vrata HVU „Dr. Franjo Tuđman“ – predstavljeni sveučilišni studijski programi

Na Danu otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ (HVU) u subotu u vojarni „Petar Zrinski“ u Zagrebu, posjetiteljima su predstavljeni sveučilišni preddiplomski studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojnog pomorstva te preddiplomski i diplomski studij Aeronautike – smjer vojni pilot.

Zapovjednik voda i voditelj diplomskog studija u Kadetskoj bojni natporučnik Hrvoje Benić posjetiteljima je održao multimedijalnu prezentaciju o životu i radu kadeta na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“.

Posjetitelji su se na Danu otvorenih vrata HVU-a upoznali s uvjetima upisa, obvezama kadeta, vojnom obukom, kampovima kadeta i daljnjim mogućnostima razvoja karijere u Oružanim snagama Republike Hrvatske. Također su razgledali objekte Kampusa, sportsku dvoranu, kadetski klub i prostorije namijenjene boravku kadeta, a imali su priliku i razgledati taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme koje kadeti koriste u obuci kao i kabinet oklopništva, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH. (Hina)
Foto/HVU/D.Volarić

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI