Predstavljena je pobjednička lista Domovinskog pokreta Miroslava Škore u drugoj izbornoj jedinici

Predstavljena je pobjednička lista Domovinskog pokreta Miroslava Škore u drugoj izbornoj jedinici

Domovinski pokret predstavio je u Sesvetama svoju listu za drugu izbornu jedinicu koju će nositi Miroslav Škoro.

Drugo mjesto na listi predviđeno je za poznatog liječnika Milana Vrkljana, iza kojeg slijedi koalicijski partner Domovinskog pokreta iz Zelene liste, Nenad Matić.

Vrkljan i Matić predstavili su kandidate s liste Domovinskog pokreta. Ostali kandidati liste su Bono Bošnjak, Daniel Unić, Bosiljko Mišetić, Marin Deškin, Ivan Šilar, Antonio Dilber, Stjepan Horvat, Marijana Džolić, Zorica Gregurić, Vesna Malkoč Mesić, Herman Vukušić te Miroslav Škoro, nositelj liste.

„Pridružio sam se Miroslavu Škori jer on je jedinstvena pojava i mene je to inspiriralo u trenutku kada se kandidirao za predsjednika Hrvatske. Možemo reći da je ostvario fantastičan rezultat jer je skupio 500 tisuća glasova, što nikada u povijesti moderne hrvatske države nije uspjelo nekome tko nije izišao iz dvije velike stranke, i radi uvjerenja da stvara preduvjete za suvremenu hrvatsku državu u kojoj moje šestero djece neće morati ići u Irsku tražiti sebi kruha“, rekao je Vrkljan.

“Ja sam čovjek koji je za život, smatram da život počinje začećem. Mislim da nije u redu izvrtati nečije izjave, vaditi ih iz konteksta, na nečijoj patnji graditi izbornu kampanju. Mislim da je normalno da se žrtva nasilja savjetuje s obitelji, nisam rekao da bi to trebalo biti zakonsko rješenje, kao čovjek smatram da je to prirodno. Ovo je situacija u kojoj mi se pokušava nešto imputirati”, rekao je Škoro ističući kako je postao meta svima onima koji žele zadržati duopol SDP-a i HDZ-a u Hrvatskoj pa u nedostatku argumenata izmišljaju skandale s izjavama koje izvlače iz konteksta.

Izvor/ Domovinski pokret

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI