ŽIVI ZID predstavio svoj poljoprivredni program na Trgu bana Jelačića i poslao poruku HDZ-u i SDP-u – Sinčić: “Nema koalicije s odgovornima za korupciju”

ŽIVI ZID predstavio svoj poljoprivredni program na Trgu bana Jelačića i poslao poruku HDZ-u i SDP-u – Sinčić: “Nema koalicije s odgovornima za korupciju”

Na predstavljanju svog poljoprivrednog programa na središnjem zagrebačkom trgu bana Josipa Jelačića, predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić komentirao je i aktualna politička zbivanja u zemlji te odgovorio na novinarska pitanja o koaliciji s HDZ-om ili SDP-om. Odgovornima za korupciju smatra dosadašnje stranke koje se konstantno izmjenjuju na vlasti, HDZ i SDP s kojima, tvrdi neće razgovarati o suradnji.

“Živi zid će biti u oporbi do trenutka dok ili sam ne osvoji vlast ili ne nađe suradnju s nekom drugom opcijom”, kazao je Sinčić. Na pitanje koja bi to opcija mogla biti odgovorio je: “Ona koja nije ušla u Sabor ili sudjelovala u vlasti”.

“Mnogo se političkih opcija javlja zadnjih godina, prava je renesansa – nikad se ne zna kako se to može okrenuti”, dodao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

Ovaj put iz stranke Živi Zid su odlučili naglasak staviti na poljoprivrednu politiku jer smatraju kako je to jedan od prioriteta u razvoju bolje Hrvatske i spriječavanju siromašenja hrvatskog sela.

Poljoprivreda je u očajnom stanju. Dovoljno je okrenuti se oko sebe i vidjeti da povrćari, voćari, mljekari, proizvođači mesa i ostali jednostavno zatvaraju svoje OPG-ove, odustaju od zemlje, sele se u inozemstvo, rekao je čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.
Autor/Totalno.HR/Foto/Božidar Bebek
Foto galerija:
KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI