Kardinal Bozanić uputio uskrsnu čestitku Predsjedniku Vlade Plenkoviću i njegovoj obitelji

Kardinal Bozanić uputio uskrsnu čestitku Predsjedniku Vlade Plenkoviću i njegovoj obitelji

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić zahvalio je Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske na uskrsnim čestitkama i na čestitki upućenoj povodom njegovog imendana, te cijeloj Vladi RH, premijeru Plenkoviću i njegovoj obitelji čestitao Uskrs, u kojoj ističe nadu da će Uskrsli Krist obasjati Hrvatsku i hrvatske institucije.

„Poštovani gospodine Predsjedniče Vlade Republike Hrvatske!

Zahvaljujem Vam na čestitkama prigodom Uskrsa, koje ste u osobno i u ime Vlade Republike Hrvatske uputili meni, svećenicima, redovnicama, redovnicima i svim vjernicima Zagrebačke nadbiskupije.

Vjera da je Krist Uskrsli i danas naš suputnik učvršćuje nas u nadi da će On obasjati i ovo naše vrijeme, našu domovinu Hrvatsku i institucije hrvatskog društva.

U svjetlu Kristova uskrsnuća molimo za ljude kojima je povjerena vlast upravljanja da promiču temelje pravednosti, zajedništva i solidarnosti na dobrobit svih stanovnika domovine nam Hrvatske.

Vama, Vašoj obitelji i suradnicima u Vladi Republike Hrvatske želim sretan Uskrs i obilje svjetla Krista Uskrsloga!

Zahvaljujući i na čestitkama prigodom moga imendana, srdačno Vas s poštovanjem pozdravljam.“, stoji u čestitki Zagrebačkog nadbiskupa kardinala Bozanića.

Autor/H/B.B./Foto/Tiskovni Ured Zagrebačke nadbiskupije

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI