Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Bačić: Ministar obrane Krstičević je reagirao emotivno

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Bačić: Ministar obrane Krstičević je reagirao emotivno

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u petak da je ministar obrane Damir Krstičević emotivno reagirao te osjetio moralu obvezu da ponudi ostavku zbog pogibije dvojice vojnika.

“On je posebno motiviran kad su u pitanju njegovi vojnici, stoga je valjda osjetio moralnu potrebu da ponudi ostavku”, rekao je Bačić novinarima pred Banskim dvorima dodavši kako će se o svemu više znati kada završi razgovor premijera Andreja Plenkovića s Krstičevićem, koji se upravo odvija u zgradi Vlade.

“Kao general imao je puno događaja i ožiljaka iz rata i razumijem kada je u takvim situacijama, a ovo je drugi put u pet mjeseci se dogodila takva tragedija, emotivan i na takav način reagira”, kazao je Bačić na pitanje je li Krstičević trebao upozoriti premijera na svoju ostavku prije nego što ju je podnio.

Upitan treba li Plenković prihvatiti ostavku ili je Krstičević treba povući odgovorio je: “Ja nisam u poziciji predsjednika Vlade i krajnja odluka će biti rezultat njihova razgovora”. (Hina)

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI