PREDSJEDNIK VLADE HERCEGOVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE U BiH NEVENKO HERCEG POZITIVAN NA COVID-19

PREDSJEDNIK VLADE HERCEGOVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE U BiH NEVENKO HERCEG POZITIVAN NA COVID-19

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u BiH i Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pozitivni su na koronavirus COVID-19.

Nakon što su jučer osjetili simptome, Herceg i Jović danas su testirani u SKB Mostar, te su rezultati potvrdili koronavirusnu infekciju s blažom kliničkom slikom bolesti. Sa suradnicima komuniciraju telefonski pridržavajući se svih liječničkih i epidemioloških uputa, navodi se u priopćenju.

Dalji rad Ureda predsjednika Vlade i članova Vlade bit će organiziran sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo HNŽ. Ranije planirane aktivnosti i sastanci predsjednika Hercega i ministra Jovića bit će otkazani, stoji u priopćenju Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Oglasio i sam predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Dr. sc. Nevenko Herceg putem svog Facebook profila:

”Poštovani prijatelji, nakon jučerašnje pojave simptoma, danas sam testiran na koronavirus i nalaz je, nažalost, pozitivan. Postupio sam odgovorno, u cijelosti u skladu s uputama liječnika. Mogu kazati kako je zasad riječ o blažoj kliničkoj slici i kako se nadam da će tako i ostati. Dotad, pozivam sve da se ponašaju odgovorno, a ukoliko sam s nekim među Vama bio u izravnom kontaktu u posljednjih 14 dana, svakako Vas pozivam da se javite Vašem obiteljskom liječniku i slijedi epidemiološke upute. Čuvajmo se!”

Poštovani prijatelji,nakon jučerašnje pojave simptoma, danas sam testiran na koronavirus i nalaz je, nažalost,…

Objavljuje Nevenko HercegPetak, 17. srpnja 2020.

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI