Predsjednik Sabora Jandroković uputio božićnu čestitku: Neka božićno svjetlo probudi i obogati našu unutarnju duhovnu snagu i bude stalni oslonac

Predsjednik Sabora Jandroković uputio božićnu čestitku: Neka božićno svjetlo probudi i obogati našu unutarnju duhovnu snagu i bude stalni oslonac

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju božićnu čestitku svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu te svim hrvatskim građankama i građanima, zaželjevši da nam ‘božićno svjetlo probudi i obogati našu unutarnju duhovnu snagu i bude stalni oslonac na životnom putu’, priopćeno je iz Sabora.

“Pred nama je Božić, blagdan kojim slavimo rođenje Isusa Krista i čiji dolazak iščekujemo s ljubavlju, radosna srca i puni vjere i optimizma.

Božić je simbol svjetla s dubokim duhovnim značenjem – svjetlo pobjede nad tamom, svjetlo dobra koji pobjeđuje zlo, svjetlo ljubavi koji nadvladava mržnju i svjetlo života koji poražava smrt.

I zato neka nam to božićno svjetlo probudi i obogati našu unutarnju duhovnu snagu i bude stalni oslonac na životnom putu”, istaknuo je u boćićnoj čestitku predsjednik Sabora Jandroković.

“Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu te svim hrvatskim građankama i građanima”, dodao je, “upućujem iskrene čestitke u ime Hrvatskoga sabora i osobno, uz želju da blagdan Božića provedu u ozračju obiteljskog zajedništva, ali i ljubavi, dobrote i solidarnosti prema svim našim sunarodnjacima u potrebi i životnim izazovima. Sretan Božić i nova 2019. godina“. (Hina)

Foto/Hrvatski sabor

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI