Predsjednik Sabora Jandroković zaigrao rukomet na tradicionalnom turniru u sklopu BOK-a

Predsjednik Sabora Jandroković zaigrao rukomet na tradicionalnom turniru u sklopu BOK-a

U sklopu Bjelovarskih odjeka kazališta (BOK) u nedjelju je u Dvorani europskih prvaka odigran tradicionalni BOK rukometni turnir na kojemu su snage odmjerile ekipe ŽRK Bjelovar, veterani RK Bjelovar, glumci i političari za koje je tradicionalno nastupio Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora.

Utakmice su trajale po deset minuta te imale samo jedno poluvrijeme, a u polufinalu rukometašice su pobijedile glumce, dok su političari i veterani odigrali neriješeno. Unatoč rezultatima polufinala, u finalu su nastupili političari i glumci te također odigrali neriješeno (9-9), dok utakmica za treće mjesto nije odigrana.

Na turniru su nastupili i poznati hrvatski sportaši poput Ognjena Vukojevića i Dubravka Šimenca. Tu je bio i legendarni bjelovarski rukometaš Hrvoje Horvat i njegov sin Hrvoje, uspješni trener RK Nexea.

Od glumaca u rukometu su se okušali Vedran Mlikota, domaćin Goran Navojec, Danko Ljuština, Marinko Prga, Ivan Ožegović i brojni drugi. Političke snage, uz Gordana Jandrokovića, zastupali su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, njegov zamjenik Igor Brajdić i predsjednik Gradskog vijeća Ante Topalović.

“Veselim se BOK festu jer mi je to prilika da jednom godišnje zaigram rukomet, jer to je ipak nešto čemu sam posvetio svoju mladost. Ovdje su i dobro poznati veliki rukometaši poput Hrvoja Horvat Cvebe, Miroslava Pribanića Rabana, ali i onih mlađih generacija.

Svaki puta kada s njima igram sjetim se vremena kada je bjelovarski rukomet bio na vrhu Europe. Htio bih ponovno čestitati organizatorima BOK fest, ljudima koji ulažu sebe u tu manifestaciju, prije svega Goranu Navojcu bez čijeg entuzijazma i ljubavi prema Bjelovaru ovaj festival sasvim sigurno nne bi toliko dugo trajao”, poručio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Na novinarsko pitanje koliko je glume u politici Jandroković je odgovorio da je politika društveni posao te da se zbog toga politika i gluma često isprepliću. (Hina)

Foto/Hina/Igor Kokoruš

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI