Predsjednik Sabora Jandroković dobio prijetnje smrću: prijetnje opet dolaze od anonimnih dobro skrivenih likova koji na taj način liječe svoje frustracije

Predsjednik Sabora Jandroković dobio prijetnje smrću: prijetnje opet dolaze od anonimnih dobro skrivenih likova koji na taj način liječe svoje frustracije

Eto, popuštaju mjere zaštite pa se i mi vraćamo starim sportovima. Nitko od nas ne zna bolje baciti sve važno u drugi plan i baciti se na nikada oglodanu kost na kojoj su s jedne strane ustaše a s druge partizani. I ništa važno nije, ni reforme, ni kriza gospodarstva, ni nezaposlenost, ni pandemija, pa ni tko je kriv za iseljavanje koje je prekinula korona. Nama je najvažnije tko je bio dobar a tko nije prije pedeset godina.

No, i u svom dosadašnjem prepucavanju ponekad je bljesnulo nešto nedopustivo, ali ovoga puta je Bernardić uistinu pretjerao. Zapravo takvo vrijeđanje se ne sjećamo da smo ikada vidjeli na televiziji. Sramno i degutatno bez obzira na čiju adresu ide, a ovoga puta je meta bio premijer ali više od njega predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Jedno čovjek može misliti o nekome ali javno tako o nekome govoriti nije ni civilizirano ni prihvatljivo a političar bi morao znati da je to i politički neprihvatljivo. Takvo razmišljanje ima većina ljudi pa i onih bliskih SDP-u.

Drugi dio ove priče donosi prijetnje smrću predsjedniku Sabora. Naravno, prijetnje opet dolaze od anonimnih dobro skrivenih likova koji na taj način liječe svoje frustracije i koji ispužu ispod kamena kad god se nešto slično dogodi.

Eto zašto je odgovornost za javno izgovorenu riječ izuzetno velika. Riječ izaziva riječ a može izazvati i nešto još gore. To bi trebao znati i Bernardić koji je ovog puta animirao vojsku anonimaca i piksibnera da ono što ne mogu u stvarnom životu rade iz dubine tame a to je da prijete predsjedniku Sabora. Ovoga puta ni krivom ni dužnom.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI