Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković uputio božićnu čestitku

Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković uputio božićnu čestitku

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u subotu je uputio božićnu čestitku svim hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu u kojoj je izrazio nadu da će Božić svima biti poticaj za život u ozračju poštivanja svakoga ljudskog bića, njegovog identiteta i dostojanstva.

„Pred nama je blagdan rođenja Božjeg sina. Dan koji simbolizira početak novog doba, doba ljubavi, nade, mira, pravednosti i milosrđa.

Nadam se da će taj dan biti poticaj svima nama da u idućoj godini živimo u ozračju poštivanja svakoga ljudskog bića, njegovog identiteta i dostojanstva. Isto tako vjerujem da ćemo, usprkos svim izazovima, zajednički graditi našu domovinu kao zemlju društvene, gospodarske i socijalne pravde.

U vjeri i nadi da će nam nadolazeći blagdan donijeti u naše obitelji obilje ljubavi, mira i radosti te ojačati u nama osjećaj zajedništva, svim hrvatskim građanima u domovini i u iseljeništvu, uime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2018. godinu”.

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI