Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković izrazio sućut obitelji glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca

Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković izrazio sućut obitelji glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u petak izraze sućuti obitelji preminulog glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca istaknuvši da se radi o jednom od najvećih i najtalentiranijih hrvatskih glazbenika, koji je ostavio neizbrisiv trag na glazbenoj sceni.

“Gospodin Kićo Slabinac svojim svestranim glazbenim umijećem, kao pjevač, gitarist, aranžer i skladatelj, tijekom svoje dugogodišnje uspješne karijere zasluženo se istaknuo kao jedan od najpopularnijih glazbenika ne samo u Hrvatskoj, već i šire”, istaknuo je Jandroković.

U nasljeđe nam je ostavio brojne popularne izvedbe koje će zbog autentičnog i iskrenog izričaja zauvijek živjeti kod brojnih naraštaja njegove publike. Kiću Slabinca pamtit ćemo i po njegovu političkom angažmanu te doprinosu razvoju višestranačja u Hrvatskoj, kao zastupnika Hrvatskoga sabora u trećem sazivu, napisao je predsjednik Sabora Jandroković.

Hrvatski pjevač, skladatelj i aranžer Krunoslav Kićo Slabinac (Osijek, 1944.), umro je u jutros u KBC-u Zagrebu, na kojem se liječio od kolovoza.

Izvor/ Ured predsjednika Hrvatskog sabora/ Hina/ Foto: Screenshot/ Izvor/ Facebook

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI